Jump to content

Welcome!

Sign In or Register to gain full access to our forums.




Photo

Crash on Load

crash startup install update appaddict not working

  • This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

#1 Theox

Theox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 29 January 2014 - 11:48 PM

I'm jailbroken on iPad2 running iOS 6.1.2 with appsync 6.0+ installed and updated AA in the past few months. Just noticed today in the app that there was a new update available, so I clicked the update button on the main screen, it opened safari, I slid to install, downloaded and installed without a hitch. Only problem is that I am now rendered incapable of making it passed the splash screen without a crash.

Things I've tried:
-restarting in safe mode and reopening
-deleting app and reinstalling
-completely delete app, uninstall appsync, respring, run icleaner, respring, reinstall appsync, respring, reinstall AA.

None of these things yeild AA opening without crash. Legacy seems to work, only problem is that upon opening it immediately directs me back to the app.appsync.org page to install the latest version which, again, does not work upon install.

Any help would be appreciated. Thanks in advance.

Edit: In addition to all of this, I have tried disabling all mobile substrate addons as well to no avail. It seems as though something was broken in the last update for 6.1.x devices.



#2 joefuf

joefuf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 January 2014 - 12:16 AM

Just came here to post the exact same issue. Running iOS 6.1.2 as well on my iPhone 4 too. Same thing happened where I saw there was an update, so I updated, and now it is crashing on load.



#3 faust71

faust71

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 30 January 2014 - 02:28 AM

I am also having the same problems as stated above. I tried resolving the issue in all the same ways as Theox with the same results. I am using a iPhone 3GS running iOS 6.1.3. I guess the problem has something to do with devices on iOS 6.1.x. I hope this helps to figure out a solution. Thanks!



#4 Theox

Theox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 30 January 2014 - 04:39 AM

I have also tried disabling all mobile substrate addons now as well. I know this is basically the same thing as safe mode, but thought I'd add that in for the sake of others who are also troubleshooting.

#5 meshoo12

meshoo12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 January 2014 - 04:47 AM

I have the same problem today after updating :S



#6 meshoo12

meshoo12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 January 2014 - 05:02 AM

Today , I saw new update for the ios app  , after I updated it on my iPhone 4s ios 6.1.2 , it keeps crashing and I can't open the app

I tried a lot of things but still not working :angry:



#7 PRAISER

PRAISER

    Artist in Residence

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,987 posts

Posted 30 January 2014 - 05:18 AM

mine is working great, 3.1.6 (534)
Posted Image

#8 Flamio

Flamio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 January 2014 - 06:09 AM

Every time I launch AA it says there is a new update available. I click on the update button and it takes me to the update page (app.appaddict.org). It says slide to install AA3 and when I do, a message pops up saying Safari can't open the page because the address is invalid. Please help.

#9 faust71

faust71

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 30 January 2014 - 06:27 AM

What iOS version and hardware are you running, FAITHER?



#10 Troi

Troi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 30 January 2014 - 07:12 AM

happened me also iphone 3gs 6.1.3. hope someone can find an answer to this problem :( 



#11 aloscha

aloscha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 January 2014 - 07:44 AM

Hi, same problem here. I´m running AA on an iPad 3 with iOS 6.1.2 jailbroken. Would be great if it can be resolved. Thanks for your support



#12 aloscha

aloscha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 January 2014 - 07:46 AM

mine is working great, 3.1.6 (534)

on which device with which version of iOS? :huh:



#13 Flamio

Flamio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 January 2014 - 07:54 AM

EDIT: The website lets me install the update but now AA crashes everytime I try to launch it.

#14 navd

navd

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 January 2014 - 10:45 AM

Today i have updated Appaddict but crashes after update:

Ipad 3
6.1.3

#15 Crackalicious

Crackalicious

    Crackalicious

  • Administrators
  • 451 posts
  • LocationAll around you :)

Posted 30 January 2014 - 11:11 AM

try going to the page directly in safari rather than via the app. https://app.appaddict.org/

 

if that does not work then uninstall the app and reinstall it from the link above :)


Music is the cure to all problems


#16 Steen Egelund Berthel

Steen Egelund Berthel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 30 January 2014 - 11:24 AM

I have the same problem
Using Tapatalk

#17 EverusPR

EverusPR

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 30 January 2014 - 11:30 AM

I instaled the app in my ipod, and made the update and now when i try to open the app, appears the appaddict symbol and then the app closes :( help me please 



#18 aloscha

aloscha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 January 2014 - 12:59 PM

try going to the page directly in safari rather than via the app. https://app.appaddict.org/

 

if that does not work then uninstall the app and reinstall it from the link above :)

Already tried all the steps you mentioned with the same result --> the app crashes after the splash screen :(



#19 Vladimir Putin

Vladimir Putin

    Mr. President

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,503 posts
  • LocationEU

Posted 30 January 2014 - 01:53 PM

there was a problem w/ iOS 6 device. should work now



#20 aloscha

aloscha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 January 2014 - 02:00 PM

there was a problem w/ iOS 6 device. should work now

Works just fine now :) thanks a lot







Also tagged with one or more of these keywords: crash, startup, install, update, appaddict, not working

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users